Global People

Logo Global People

Wij zijn Global People

Wij dromen van (en werken aan) een werkgevend Nederland dat de diversiteit weerspiegelt van ons land. Waarin ieders talent herkend wordt, zich welkom voelt en multi etniciteit wordt gezien als een verrijking. Als meest snelgroeiende netwerk verbinden wij mensen die inclusief denken én doen!

Een diverse wereld vraagt om divers talent

Onbewuste vooroordelen, cultuurbarrières en gesloten kringen staan een cultuurrijke werkvloer in de weg. Een gemiste kans. Voor de werknemer én voor de organisatie. Want een diverse wereld vraagt om divers talent. Global People vormt al 15 jaar de schakel tussen werkgevers en hoogopgeleid multicultureel talent. We creëren kansen en openen deuren. We helpen organisaties aan een inclusief en sterk team en helpen multicultureel talent hun ambities waar te maken.

Zo werken we aan meer culturele diversiteit op de werkvloer:

Inclusief netwerk

We zijn het grootste netwerk van mensen die inclusief denken en doen. In ons netwerk bevinden zich talentvolle kandidaten, succesvolle professionals, multiculturele verenigingen en topwerkgevers.

Persoonlijke begeleiding & training

We begeleiden kandidaten en werkgevers op een persoonlijke manier bij het gehele recruitment proces. Met training en coaching zorgen we voor een succesvolle match.

Unieke wervingsevents

Wij organiseren jaarlijks unieke wervingsevents waar we de ontmoeting faciliteren tussen werkgevers en vooraf geselecteerde multiculturele kandidaten uit ons netwerk.

Netwerkevents

Tijdens ‘de Andere Haringpartij’ en ‘de Global People Awards’, ervaar je de kracht van diversiteit, maak je kennis met jong talent en rolmodellen uit de top van het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector.

Contact

Ben jij opzoek naar die nieuwe baan en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij zijn er voor jou! Op onze website www.globalpeople.nl vind je alle info rondom vacatures, evenementen en coaching- / trainingssessies. Vragen? Stuur een mailtje naar info@globalpeople.nl

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close