Huisvesting

Heb je al besloten om na je examen in 2019 aan de TU Delft te studeren? Schrijf je dan NU in bij de studentenhuisvester DUWO, zodat je sneller een verblijfplaats hebt wanneer je begint met je studie. Voor studenten die opzoek zijn naar een (studenten) kamer in Delft, zijn er enkele mogelijkheden om via DUWO een kamer te bemachtigen. DUWO wordt gezien als de specialist in studentenhuisvesting in Nederland. Schrijf je tijdig in via www.room.nl om zodoende alvast een wachttijd op te bouwen. De wachttijd is nodig om kans te maken op een kamer via de reguliere instemming methode. Studenten kunnen zich een jaar vóór aanvang van hun studie inschrijven bij DUWO. Let hierbij op dat, afhankelijk van de type kamer, de wachttijd kan oplopen tot 1-1.5 jaar, dus wees er optijd bij!

Daarnaast biedt DUWO “Short Stay Accommodation” aan internationale studenten die in Nederland komen studeren. Dit houdt in dat de student maximaal een jaar mag verblijven in de toegewezen kamer en in de tussentijd zelf op zoek moet gaan naar een andere kamer voor langere duur. TU Delft reserveert een deel van deze kamers voor hun internationale studenten. De kamers variëren van studio’s met eigen badkamer en keuken tot kamers waarbij de badkamer en/of de keuken gedeeld moet worden. Het voordeel is dat je zeker bent van een kamer, het nadeel is dat je de huur niet kan verlengen na de maximale huurperiode.

logo-en

Let op!
Voorkom dat jij één van de studenten bent, die niet in aanmerking komt voor een kamer. Er zijn jaarlijks duizenden inschrijvingen van internationale studenten aan de TU Delft. Bij het niet tijdig inschrijven, riskeer je de kans om niet op tijd een kamer te bemachtigen. In het geval van de “Short Stay Accommodation” dien je dit ook vroegtijdig aan te geven.

U kun meer informatie over huisvesting vinden op de officieel TU-Delft pagina.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close